به گزارش روابط عمومی اتاق لرستان ؛ حسین سلاحورزی در جلسه هم اندیشی کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی لرستان اظهار کرد: در طول سال 99 علاوه بر محدودیت های ناشی از کرونا و تاثیر آن بر سلامت، کسب و کارهای اغلب حوزه ها دچار مشکل شدند و شاید در این بین معدود حوزه هایی بودند که با افزایش فروش و افزایش تقاضا مواجه بودند اما طیف گسترده ای از کسی و کارها با تعطیل و یا مجبور به کاهش نیروی انسانی شدند.

وی ادامه داد: امسال بی ثباتی و بی برنامگی اقتصادی که در کشور حاکم بود در طول تاریخ بشریت هیچ وقت تجربه نشد.
سلاحورزی افزود: در سال جاری هم بروکراسی عجیب و غریب و موانع متعددی بر سر راه کسب و کارها قرار گرفت که در نوع خود تکرار نشدنی بود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی ایران یادآور شد: باور نداشتیم که فعالان اقتصادی با این همه مشکلات بتوانند دوام بیاورند و امیدواریم که در سال جدید این مسائل دیگر پیش نیاید.

وی یادآور شد: امسال به خاطر محدودیت های ناشی از کرونا اختلالی در همه فعالیت های روزمره و روتین به وجود آمد و برگزاری جلساتی که تقریبا در دو سال گذشته، هر ماه برگزار می شدند، به دلیل شرایط خاص برگزار نشدند.

سلاحورزی گفت: با این وجود کمیسیون های اتاق بازرگانی با موضوعات بسیار خوبی برگزار شدند و برنامه ما هم همین بود که بتوانیم از ظرفیت کمیسیون ها به عنوان بازوان اصلی مشورتی اتاق حداکثر استفاده را کنیم و بتوانیم نقشه راه و استراتژی مدونی برای شناسایی و حل مشکلات فعالان اقتصادی داشته و از طرفی به دنبال برنامه ریزی برای توسعه فعالیت های بخش خصوصی در استان باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی لرستان افزود: در سال 99 موضوع تشدید تحریم ها موضوع جدی بود و فعالین اقتصادی با افزایش‌ شدید قیمت مواد اولیه مواجه شدند ولی آنچه که نه تنها متوقف نشد، وصول مطالبات دولتی و ماشین تولید مقررات و دستور العمل های دست و پاگیر برای فعالیت اقتصادی بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:ما در لرستان سهممان از سرزمین و جمعیت و منابع حدود 2 درصد متوسط کشوری است و منصفانه این است که جایگاه استان در میانه جدول پارامترهای اقتصادی باشد.

سلاحورزی خاطر نشان کرد: باید درآمد سرانه مردم اندازه متوسط کشور باشد در حالیکه نصف متوسط کشور است و عقب ماندگی انباشته تاریخی به وجود آمده است و هیچ دولتی ظرف یکی دو سال نمی تواند آن را جبران کند.

وی گفت: اگر ظرف 4 سال آینده، هر سال 15 هزار میلیارد تومان پول جدید به استان تزریق شود و سرمایه گذاری جدید شود، شاید بتوان تغییری در استان احساس کرد وگرنه اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: اتاق بازرگانی یک نهاد بخش خصوصی است و سال هاست که شعار گونه و متأثر از سیاست های اصل 44 خواسته شده که از نمایندگان بخش خصوصی مشورت خواهی شود.