نائب رئیس اتاق ایران گفت: 22 هزار شرکت توسط تامین اجتماعی به دلیل تفسیر به رأی این سازمان از مواد ۳۹ و ۱۰۱ جریمه شدند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان، حسین سلاح ورزی در بازدید و جلسه بررسی مشکلات کارخانه فولاد الیگودرز اظهار کرد: زمانیکه قیمت دلار بالا رفت چون واحدهای ذوب آهن و فولاد فقط توجیه صادراتی داشتند عرضه آنها در داخل کشور کم شد و آن را صادر میکردند .
وی ادامه داد: بعد از این کاهش عرضه، دولت با اعتراض زیادی که از واحدهای تولیدی، تشکل ها و اتاق بازرگانی داشت، مقرراتی تدوین کرد و بنابر آن ارزش افزوده و معافیت مالیاتی این کارخانجات را قطع کردند تا نیاز داخل را هم تامین کنند ولی در عوض سوخت و … را با نرخ آزاد حساب کردند.
سلاح ورزی اضافه کرد: این کارخانجات الان نسبت به سال گذشته نیاز به نقدینگی و سرمایه در گردشی تقریبا سه تا 3.5 برابر سال گذشته دارند.
رئیس اتاق بازرگانی لرستان در رابطه با مشکلات کارفرمایان و واحدهای تولیدی با تامین اجتماعی، تصریح کرد: تامین اجتماعی به دلیل مشکلی که در منابع و مصارف داشت از حدود سه تا چهار سال پیش از ماده ۳۹ و ۱۰۱ تفسیر به رأی کرد.
وی افزود: این موضوع باعث شد در اتاق بارزگانی و در کانون کارفرمایی ایران نزدیک به دوسال این قضیه را پیگیری کنیم و عملا اردیبشهت سال گذشته در ستاد اقتصاد مقاومتی، و در حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مصوبه گرفتیم و وی کار تامین اجتماعی را غیر قانونی می دانست و در آن ستاد صورت جلسه شد که تامین اجتماعی حداکثر تا یک سال مالی قبل را می تواند از کارفرما طلب کند.
سلاح ورزی خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی در کشور برای 22 هزار شرکت بخاطر همین تفسیر رأی خود پرونده سازی کرده و برگ جریمه برای آنها صادر کرده است.
نائب رئیس اتاق ایران گفت: قانون در این خصوص می گوید که مرجع رسیدگی به این اختلافات در هیأت حل اختلاف تامین اجتماعی متشکل از پنج نفر شامل قاضی دادگستری، نماینده اتاق بازرگانی و سه نماینده از این سازمان است.
وی یادآور شد: در اینصورت کارفرما عملا برای رفع مشکل و رسیدگی به شکایت خود به تامین اجتماعی مراجعه می کند و این سازمان هم نهایتا رأی خود را دارد.
ثبت ديدگاه