به گزارش روابط عمومی ؛ نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، کشاوزی و معادن لرستان در جلسه با نمایندگان هلدینگ سرمایه گذاری بانک پاسارگاد گفت: طبق پیگیری های انجام شده بناست که بانک پاسارگارد سرمایه گذاری های کلانی در حوزه های مختلف از جمله گلخانه ها و شیلات در استان لرستان داشته باشد.
وی ادامه داد: جلسه امروز با نمایندگان بانک پاسارگارد، مسئولان جهاد کشاورزی لرستان و اتاق بازرگانی در خصوص محدودیت های این سرمایه گذاری و تعیین تکلیف آنها برگزار شد و تمایل به انجام این مهم مورد توافق طرفین است.

خاکی افزود: قول های زیادی به استان لرستان داده شده اما هیچ کدام از آنها اجرایی نشده است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی لرستان خاطر نشان کرد: این سرمایه گذاری متفاوت از دیگر قول و قرارهاست و بسیار خوشحالیم که فاز مطالعاتی آن با قدرت و دقت در حال انجام است و ریسک آن با این کار کمتر می شود.

حسین خدیش، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان در ادامه این جلسه گفت:  استان لرستان یک ایران کوچک است که با وضعیت آب و هوای چهار فصله، قابلیت های بسیار زیادی برای سرمایه گذاری دارد.

وی ادامه داد: حدود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان وجود دارد و تولید کننده آب هستیم.
خدیش اضافه کرد: حدود 500 هزار تن مازاد محصول در لرستان داریم که بیش از 21 محصول استان دارای ارزش صادراتی هستند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی افزود: 146 واحد صنایع تبدیلی در استان وجود دارد که بالغ بر 630 هزار تن ظرفیت دارند.
وی گفت: لرستان علی رغم اینکه ظرفیت های بزرگی در بحث گلخانه ها دارد اما تاکنون در ورود به این حوزه در ابتدای راهیم.
این فعال اقتصادی بیان کرد: در بحث گلخانه ها در سطح دنیا بیش از محصول سه میلیون هکتار محصولات گلخانه ای داریم که سهم ما از آن حدود 18 هزار هکتار است.
خدیش افزود: لرستان ظرفیت تولید در زمینه های مختلف محصولات کشاورزی و گلخانه ای دارد.

در ادامه علیرضا کشاورز؛ نماینده هلدینگ سرمایه گذاری بانک پاسارگارد گفت‌: طی جلساتی مقرر شد بانک پاسارگارد در لرستان سرمایه گذاری کند و صحبت های مختلف داشتیم و چندین جلسه در این خصوص برگزار شد.

کشاورز افزود: کارشناسان ما برای انجام این سرمایه گذاری بررسی های لازم را انجام دادند. ظرفیت های استان بررسی شد تا بانک پاسارگاد سرمایه خود را جایی هزینه کند که باعث تحول در لرستان شود.

نماینده بانک پاسارگاد ادامه داد: سرمایه گذاری قابل‌توجهی در استان قرار است اتفاق بیفتد و بنا داریم خروجی کاملا موفقی داشته باشیم.

وی یادآور شد: از شرایطی که باعث می شود سرمایه گذاری در لرستان انجام شود این است که اطلاعات دقیق به سرمایه گذار داده شده و آنان را کمک کنیم.

وی گفت: نیاز است واقعیات، نقاط قوت و نقاط ضعف را به سرمایه گذار منتقل کنیم تا سرمایه گذاری منجر به نتیجه شود.
کشاورز بیان کرد: در بانک پاسارگارد براساس رایزنی ها بنا شذ سرمایه گذاری کلانی در استان انجام دهیم و البته شرایط کرونایی باعث شد دیرتر اقدام کنیم.
نماینده بانک پاسارگاد اضافه کرد: انتظار داریم اطلاعات کاملی در مورد نقاط قوت حوزه کشاورزی، باغی، کشت و صنعت و… استان لرستان داشته باشیم تا بتوانیم بهتر اقدام کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.