به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی لرستان، ذبیح‌الله خداییان شامگاه دوشنبه در همایش ره یافتی نو بر توسعه لرستان که در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، بیان کرد: استان لرستان ظرفیت‌های متعدد‌ی دارد که اگر هر کدام استفاده شوند می‌توانند باعث توسعه شوند.

وی ادامه داد: آب‌وهوای متعادل، نیروی جوان و تحصیل کرده‌ای که در استان داریم از ظرفیت‌های بی بدیل این استان هستند اما سوال اینجاست چرا این دیار تا این اندازه دچار یک محرومیت مزمن بوده که با بررسی دقیق می‌توان به نتایج مهمی دست یافت.

معاون حقوقی قوه قضاییه در ادامه عنوان کرد: قبل از انقلاب مشخص بود که حکام آن زمان نمی‌خواستند که لرستان رشد پیدا کند اما بعد از انقلاب چند عامل باعث شد که نتوانیم به خوبی از ظرفیت‌هایمان استفاده کنیم.

خداییان اظهار داشت: در ابتدای جنگ و حتی زمان جنگ دولت در جهت حمایت از محرومین اقتصاد دولتی را در دستور کار قرار داد و چتر دولت بر تمام بخش‌ها گشوده شده بود و اما لرستان درگیر جنگ بود و روزی نبود که بمباران نداشته باشیم متاسفانه یه همین دلیل دولت در این استان سرمایه‌گذاری نکرد و زمانی که استانهای همجوار ما از اعتبارات دولتی استفاده کردند ما نتوانستیم دستمان خالی ماند.

وی ادامه داد: جنگ به پایان رسید و استانهایی که درگیر جنگ بودند از اعتبارات جنگ استفاده کردند اما لرستان استان جنگ‌زده تلقی نشد و اعتباری به این دیار ندادند همچنین بعد از آن اصل ۴۴ پیاده شد که دولت عرصه را به بخش خصوصی داد و بازهم دست لرستان خالی ماند و باید بپذیریم در آن زمان نیز بخش خصوصی در مناطقی سرمایه‌گذاری می‌کرد که زیرساخت داشت اما به دلیل کمبود زیرساختها بخش خصوصی برای حضور در لرستان استقبال نکرد و این محرومیت متاسفانه تاکنون باقی مانده است

این مسوول اظهار داشت: امروز نیز نباید انتظار داشته باشیم که دولت ورود پیدا کند چرا که توانایی انجام این امر را با توجه به محدودیت‌های مالی ندارد.

معاون حقوقی قوه قضاییه در ادامه با اشاره به راهکارهای برون رفت از مشکلات کنونی لرستان، افزود: برای برون رفت از وضعیت کنونی اولین عامل خود باوری است و باید باور داشته باشیم که جوان ما چیزی کمتر از جوانان استانهای دیگر ندارند اما هنوز این خودباوری شکل نگرفته و تا زمانی که این موضوع محقق نشود نمی‌توانیم استعدادهایمان را بروز دهیم.

خداییان معتقد است: وقتی خودمان را باور نداریم مطالبه‌گر نیز نیستیم، مردم لرستان بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده و در تمام صحنه‌ها نیز حضور داشته‌اند در نتیجه باید در چارچوب قانون این اقدام صورت گیرد و از مسوولان بخواهیم حقمان را بدهند.

وی با انتقاد از عدم حمایت از سرمایه‌گذاران واقعی در استان، افزود: گاهی اوقات مشاهده می‌شود افرادی اقدام به دعوت سرمایه‌گذاران می‌کنند اما به آنها تهمت‌هایی زده می‌شود که باید اصلاح این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

این مسوول بیان کرد: استقبال از بخش خصوصی لازم و اجباری است و چرا که فعالان این حوزه مناطقی را انتخاب می کنند که از آنها در همه جهات استقبال کنند اگر واقعا میخواهیم رشد پیدا کند باید امنیت را برقرار کنیم البته امنیت این است که موانع پیشروی سرمایه گذاران برداشته شود و از بخش خصوصی واقعی
حمایت کرده و تا پایان کار حامی آنها باشیم.

معاون دستگاه قضا اظهار داشت: همدلی در پیشیرد اهداف و توسعه لرستان لازم و ضروری است اگر در بسیاری از مسایل با هم اختلاف داریم اما روی مشکلات استان نباید با ییکدیگر اختلاف داشته باشیم اگر جناحی فکر کنیم کاری پیش نمی رود و در نتیجه باید در مسایل استان همدل و پیگیر باشیم.

خداییان در ادامه با اشاره به حمایت همه جانبه دستگاه قضا از فعالان اقتصادی، افزود: در راستای حمایت از سرمایه‌گداری در دستگاه قضایی کمیته حمایت از اقتصاد مقاومتی را تشکیل دادیم که در کشور با مسوولیت معاون اول قوه قضایه و در استانها نیز این شورا شکل گرفته و با افرادی که قصد سرمایه‌گذاری را داشته باشد نهایت همکاری را می کنیم و هدف این است تا جایی که امکان دارد از بخش خصوصی حمایت کرده و آنچه که از توان دستگاه قضایی است نهایت همکاری را خواهیم داشت.