به گزارش روابط عمومی ؛ محمد خاکی امروز نوزدهم شهریور در نشست هیات رییسه اتاق بازرگانی لرستان با معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: آموزش مبحث بسیار مهمی در هر حوزه است و در انجام امور بازرگانی نیز این موضوع بسیار با اهمیت است و در این راستا اشنایی با سیستم های مالیاتی، قانون تجارت و… را در اتاق بازرگانی به عنوان لازمه دریافت کارت بازرگانی در نظر گرفته ایم و اجازه صدور برای کسی که این آموزش ها را ندیده، نداریم چرا که اعتقاد داریم هر کسی که قصد ورود به کار بازرگانی دارد ابتدا باید الفبای آن کار را بداند.
خاکی با اشاره به اینکه هفت کمیسیون تخصصی در اتاق لرستان فعال است، ادامه داد: فراخور مسائل و مشکلاتی که در صنایع، معادن و بخش کشاورزی در استان لرستان است مشکلات موجود در این کمیسیون ها بررسی می شود و ماحصل آنها به سیستم دولتی از طریق شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی منتقل می شود.
نایب رییس اتاق بازرگانی لرستان در ادامه با تاکید بر آموزش های مهارتی لرستان خاطر نشان کرد: زنجیره حوزه آموزش ناقص است و هر کدام از ما بخشی عمل کرده ایم و هم سیستم دولتی و هم بخش خصوصی هیچ کدام اطلاعی از برنامه ها و وظایف یکدیگر نداریم. ما در اتاق لرستان با همکاری پارک علم و فناوری، دانشگاه لرستان و جهاد دانشگاهی دوره آموزشی مشترک هدفمند را قرار بود برگزار کنیم و امیدواریم اینکار انجام شود تا بهره وری در صنایع استان با آموزش موثر و مهارتی بالا رود.
وی با اشاره به سنجش واحدهای صنعتی بیان کرد: ما این کار را در استان انجام دادیم و به واحدها رتبه طلایی و نقره ای و… می دهیم.
خاکی با بیان اینکه معتقدیم ارتقای بهره وری در هر بنگاه اقتصادی با کمک نیروی انسانی باید به دست آید، اضافه کرد: در کشورهای پیشرفته دنیا در صورت های مالی بنگاه های اقتصادی نیروهای انسانی ارزش گذاری می شوند و یکی از معیارهای اعتبار سنجی برای دریافت تسهیلات است اما متاسفانه در کشور ما چیزی به نام دارایی های نامشهود، سرمایه های اجتماعی و انسان ها مورد توجه قرار نمی گیرند.
خاکی یادآور شد: نقش سازمان آموزش فنی و حرفه ای درارتقای مهارت و آموزش های حین خدمت و کمکی که می تواند به واحدهای تولیدی و فعالین اقتصادی کند بسیار ارزشمند است.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی لرستان گفت: به شدت معتقدیم که آموزش های ما باید حتما منجر به مهارت شوند همچنان که در بسیاری از سندهای توسعه ای که در کشور تدوین شده، در چشم انداز آموزش و پرورش، تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی و فنی و حرفه ای نقش حداقل یک مهارت در آنها دیده شده، گرچه در آموزش های کنونی مدرک گرایی بیشتر مدنظر است.
وی ادامه داد: به عنوان فعالان اقتصادی عمدتا بر آموزش های مهارتی تاکید داریم و معتقدیم آموزش ها باید منطبق بر نیازهای صنعتی هر منطقه باشند.
خاکی ادامه داد: اتاق بازرگانی همواره به نقش آموزش توجه ویژه دارد به طوریکه هر هفته یک آموزش تخصصی در حوزه کسب و کارها، صنعت، معدن، کشاورزی و… برگزار می کند. سال گذشته بیش از 53دوره برگزار شد.
نایب رییس اتاق بازرگانی لرستان اضافه کرد: به شدت معتقدیم آموزش های کاربردی می تواند موانع فعالین اقتصادی و بنگاه های تولیدی را برطرف کند.
وی با اشاره به اینکه با شیوع کرونا در ابتدا تصور می شد که ظرف چند ماه این ویروس مهار می شود، افزود: با ادامه شیوع کرونا ما در اتاق بازرگانی تغییر رویکرد دادیم و آمورزش ها را به صورت مجازی برگزار کردیم.
ثبت ديدگاه