به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان؛ احسان ناصر در مراسم سومین یلدای کارآفرینی استارتاپی لرستان اظهار داشت: لرستان در فضای خرد کارآفرینی استارتاپی نسبت به کشور دارای مشکلات بیشتری است و فضای مدیریتی استان آمادگی ذهنی برای مواجه با کسب‌وکار استارتاپی ندارد.

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی لرستان ؛ با اشاره به برگزاری شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت استان با دستورکار کارآفرین استارتاپ افزود: اما بنده از رویکرد مدیران با شرکت‌های استارتاپی نگران هستم زیرا مواجه با آن‌ها برایشان سخت است.

وی عنوان کرد: مدیران استان از رفع مشکلات و کمک به شرکت‌های استارتاپی می‌ترسند اما من دلیل این واهمه را نمی‌دانم.
رییس انجمن جوانان کارآفرین لرستان بیان کرد: همانطور که می‌دانید دفاتر شرکت‌های استارتاپی باید تجاری باشند که ما پیشنهاد دادیم که برای حل مشکلات کارآفرینان واحدهای مسکونی را نیز به عنوان دفتر بپذیرند اما این امر مورد پذیرش واقع نشد.

ناصر با ابراز تاسف از اینکه سایر شغل‌ها همانند مطب پزشکان، دفتر وکلا، مهندسین و غیره می‌توانند از واحدهای مسکونی استفاده کنند، خاطرنشان کرد: جای تاسف دارد که تنها شرکت‌های استارتاپی نمی‌توانند از واحدهای مسکونی به عنوان دفتر استفاده کنند.
وی با اشاره به حمایت حاکمیت در دهه‌های ۳۰ و ۴۰ از فعالان اقتصادی بخش خصوصی، تصریح کرد: متاسفانه امروز بجای برخورد مهربانانه با کسب‌وکارهای نو، با آن‌ها سختگیرانه برخورد می‌شود.

 

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی لرستان گفت: از مدیران دولتی می‌خواهیم که ترس خود را در مواجه با شرکت‌های استارتاپی برطرف کنند زیرا آینده اشتغال و اقتصاد استان برعهده همین شرکت‌ها است.
ایشان با تاکید به اینکه برخی از شرکت‌های بزرگ خصولتی با وجود دریافت‌ تسهیلات کلان و تجهیزات بروز نتوانسته‌اند آنطور که باید چرخ اقتصاد استان را به تحرک وادارند، اظهار داشت: از طرف دیگر در پایش فضای کسب‌وکار باید شاخص‌هایی را درنظر گرفت که رشد و نمو شرکت‌های استارتاپی جز لاینفک این شاخص‌ها باشند

وی خطاب به مدیران گفت: از جوانان نترسید جای و صندلی شما را نمی‌گیرند، موقع بازنشستگی شما فرا رسیده است پس اجازه دهید که جوانان وارد بدنه مدیریت شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید به بانوان فرصت مدیریت داد، عنوان کرد: سابقه نشان داده است که بانوان دارای مدیریت بهتر، ظریف‌تر و دقیق‌تری هستند.

 

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی لرستان از کارآفرینان استارتاپی خواست که فعالیت خود را با جدیت ادامه دهند و بیان کرد: باید انجمن‌ها تقویت شوند و فعالیت‌ها شکل حقوقی و تشکلی داشته باشند تا بتوان آسیب‌ها را شناسایی کرد.
وی خاطرنشان کرد: از مشاوره‌ها به صورت هدفمند استفاده شود و از تحریبات دیگران که دارای کسب‌کار هستند بهره‌مند شوید و در مواجه با نقاط بحران با متخصص آن حوزه مشورت کنید.