علی اوسط هاشمی گفت: در استان لرستان پایهگذاری یک شهرک آموزش مهارتی خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان، علی اوسط هاشمی معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست با هیات رییسه اتاق بازرگانی استان لرستان افزود: در استان لرستان شاهد پایهگذاری یک شهرک آموزش مهارتی خواهیم بود که بتوانند از ظرفیت قانون عالی شورای مهارت استفاده بکند و نقش جانشینی به جای دولت را بازی کند و ما این هدفگذاری را مدنظر داریم و باید زیرساختهای آن را فراهم کنیم.
وی با اشاره به نگاه سازمان فنی و حرفه ای به بخش خصوصی بیان کرد: سال آینده بخش قابل توجهی از اختیارات سازمان را آزاد و به آموزشگاههای آزاد واگذار خواهیم کرد.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: به نظر بنده اقتصاد باید در حوزه ملت بیاید و مردم تولید اقتصاد را داشته باشند و دولت هم حکمرانی سیاستگذاری نظارت و تسهیل گری خود را داشته باشد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اظهار کرد: پارلمان باید آنگونه در سطح استانها از وزن برخوردار باشد که تأثیر تصمیم سازی آن در تصمیمگیری کلان استان از برد بالایی برخوردار باشد به گونهای که شورای برنامهریزی و شورای اشتغال استان کارآفرینی مهارت و زیربنایی بهارا پارلمان احساس نیاز کنند با این نوع نگاه میتوانید مجلس در سایه باشید و به عنوان یک فعال کننده خوب عمل کنید.
وی تصریحکرد: بیایید مهارت را فکریت ببخشیم که این موضوع در جامعه خیلی برای ما مهم است که شما اگر نیروی ماهری در جامعه باشد آن را شکار خواهید کرد پس نقش اتاق علاوه بر تامین نیاز اعطا و منزلت و کسب استان در جستجوی کار است و برای کرامت از نیروی جوان استان لرستان باید برای خود یک اصالت سنگین و خطیر روی بیاورد.
اوسط هاشمی گفت: فنی حرفه ای استان باید تقاضا محور کارکند محور تقاضا و مرجعیت تقاضا برای کار هم اول بخش خصوصی است و ما اسناد راهبردی مهارت خودمان را یکی از ارکان مهم آن سند در اتاق بازرگانی میدانیم و یکی از بزرگترین شرکای اصلی آموزش فنی حرفه ای اتاق بازرگانی است.
وی افزود: نزدیک به ۸۰۰ هزار تا یک میلیون راننده اتوبوس ،کامیون و تریلر در جاده وجود دارد که این افراد تنها مدرکی که دارند پشت این وسایل نشستند گواهینامه است که در این زمینه آموزش دیده اند ولی چگونگی برخورداری از مهارت که منتج به خسارت مرگ آور نشود را باید بررسی کرد در این راستا باید این مجموعه با آموزش فنی و حرفهای همکاری داشته باشد و از آموزش های لازم استفاده کنند.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: لرستان یک قابلیت آموزشی دارد از آنجا که آموزش مجازی دو برابر شده پیشنهاد میشود مجتمع فنی حرفهای برای آموزش راه اندازی شود که بخش آموزش حرفهای را برای کارآفرینان و کسانی که نقش های بزرگ را ایجاد میکنند بر اساس استانداردهای جهانی استانداردهای آموزشی اتاق بازرگانی را هم تدوین خواهیم کرد.
وی خاطر نشان کرد: اگر نظام آموزشی ما به سمت استعدادپروری و توجه به قابلیت آدمی با هدایت بر موضع برگرفته از علاقه و اشتیاق آن نرود صرف انباشت اطلاعات در مغز ما را به توسعه و به جامعه توانمند و انسان خلاق نوافرین نمی تواند برساند.
ثبت ديدگاه