اسفندیار سالاروند؛ مدیر عامل کارخانه سیمان زاگرس :
اشاعه ویروس کرونا در بهمنماه و اسفندماه ۱۳۹۸ نه تنها سلامت شهروندان بلکه اقتصاد کشور را نیز با چالش مواجه نموده است. شیوع این ویروس از طریق تعطیلی کارخانجات اقتصاد ایران و استان های این کشور را متاثر کرده است. بهعلاوه انتشار ویروس کرونا در شهرهای بزرگ و تلاش برای جلوگیری از انتشار این بیماری سبب شده تا بسیاری از واحدهای اقتصادی و کسب و کارها به کاهش ساعت کاری و در برخی مواقع تعطیلی کامل روی آورند که خسارتهای مالی زیادی را برای این بنگاهها به همراه داشته است.
چنانچه تعداد مبتلایان کرونا ویروس در کشور رو به افزایش بود، بخش تجارت و صنعت کشور نیز نگرانیهای زیادی از ادامه این بحران و خطر ورشکستگی تجارت و کار و بار خود در کشور دارند.
در این بین تحریم و گرانی تولید، افزایش هزینههای حمل و نقل، کوچک شدن بازارهای صادراتی و حالا داستان کرونا، روزهای پر مخاطرهای برای صنعت سیمان مانند سایر صنایع کشور رقم زده است.
اسفندیار سالاروند از تولیدکنندگان لرستانی با بیان اینکه از اسفند ماه سال گذشته کارخانه سیمان زاگرس را تعطیل کردهایم، گفت: با رعایت پروتکل های لازم از اواسط اردیبهشت ماه جاری فعالیتمان را شروع کردیم و با وجود نیاز مالی شرکت، تعدیل نیرو نداشتیم.
وی در پاسخ به اینکه به عنوان فعال اقتصادی چه انتظاری از دولت برای حمایت از تولیدکنندگان دارید، ادامه داد: همیشه اینطور بوده که کاری از دست دولت برای تولید نیامده است، و همین که دولت کاری به کار ما نداشته باشد و اجازه دهد کسب و کارها، روالشان را به پیش ببرند، کافی است و به قولی ما را به خیر ش امید نیست، شر مرساند.
سالاروند با اشاره به اینکه در حال حاضر اساسی ترین مشکل پیش روی شرکت سیمان زاگرس برای ادامه کار در شرایط وجود ویروس کرونا، نقدینگی و تامین سرمایه در گردش است، افزود: انتظار می رود اگر دولت قصد حمایت دارد تسهیلات و مشوقی برای تولیدکنندگان قرار دهد.
مدیر عامل کارخانه سیمان زاگرس یادآور شد: ما نیاز داریم برای جبران مدت زمانی که بخاطر شیوع کرونا کارخانه را تعطیل کردیم، نیرو اضافه کنیم و شیفت شب بگذاریم تا عقب ماندگی را جبران کنیم و در آن صورت هزینه ها بیشتر می شود و تنها راه حل، تامین نقدینگی است.
ثبت ديدگاه