رحیم چگنی؛ مدیر عامل واحد تولیدی زاگرس پوش :

 

با توجه به مشکلات اقتصادی و تولیدی پیش آمده به دلیل فراگیر شدن ویروس کرونا صنعت تولید و فروش پوشاک از صنایع بسیار آسیب دیده کشور هستند که با توجه به اهمیت و اشتغال بسیار بالای این صنعت نیاز به حمایت های فوری دارد.

لازم به ذکر است علی رغم فشارهای مالی شدید در اسفند ماه که در ادامه رکود بازارهایمان در آبان و دی ماه بوده و بازار اصلی یعنی بازار آخر سال هم از دست رفت این اتحادیه با تشکیل ستاد مشترک تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی با حکم دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت و وزارت بهداشت در خط مقدم مبارزه با این مهمان ناخوانده بوده و بدون تعطیلی حتی در ایام نوروز نسبت به تولید و تامین ماسک و گان مورد نیاز کشور اقدامی جهادی نموده است که همچنان ادامه دارد.

رحیم چگنی؛ مدیر عامل واحد تولیدی زاگرس پوش با اشاره به آسیب‌های مالی شدیدی که به صنف پوشاک به دلیل شیوع کرونا ویروس وارد شده است، گفت: محصولات صنف پوشاک فصلی است و متناسب با فصل تولید شده و مُد بر تولیدات آن حاکم است. به همین دلیل محصولاتی را که برای عید تهیه شده بود را نمی‌توان بعد از عید فروخت و همین مسئله آسیبی شدیدتر از سایر صنوف بر تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک وارد کرده است.

وی با تأکید بر اینکه زنجیره انتقال ویروس کرونا باید قطع می شد و بر همین اساس فروشگاه‌های پوشاک تمام تلاش خود را برای رعایت موارد بهداشتی انجام دادند، گفت: پیک طلایی فروش پوشاک قبل از عید است، اما با توجه به توصیه‌های مسئولان بهداشتی صنف پوشاک زیر بار ضرر و زیان‌های جانبی این اتفاق رفتند و تعداد زیادی از مشتریان خود را از دست دادند.

وی به همکاری قابل توجه فروشندگان پوشاک در سال جهش تولید و عدم همکاری این صنف با قاچاقچیان پوشاک اشاره کرد و گفت: در همه بلایای طبیعی که رخ داده و مردم متضرر می‌شدند صنف پوشاک همیشه همراه و کمک‌کار مردم آسیب‌دیده بوده، اما اکنون خود این صنف آسیب شدید دیده‌ است و به کمک‌های دولتی نیاز دارند.

چگنی با اشاره به آسیب شدید صنف پوشاک از شیوع کرونا، به اقداماتی که دولت می‌تواند برای حمایت از این صنف انجام دهد اشاره کرد و خواستار بخشودگی مالیاتی صنف پوشاک شد.

این تولید کننده خاطر نشان کرد: وضعیت صنعت پوشاک اصلا خوب نیست. در این شرایط فروشگاه های ما بسته شد و نتوانتسیم جنسمان را بفروشیم.

وی با بیان اینکه در دوران کرونا نیمی از کارخانه زاگرس پوش را به سمت تولید ماسک بردیم، افزود: از ابتدای خرداد ماه شروع به فعالیت کرده ایم.

چگنی با تاکید بر اینکه کرونا ویروس روی رکود بازار پوشاک تاثیر گذاشت، افزود: این ویروس  باعث شد جنس هایمان فروش نشود و از بین صنایع یکی از جاهایی که خیلی اسیب دید، صنعت پوشاک بود.‏

این فعال اقتصادی با بیان اینکه جنس هایمان در انبار دپو شدند، اظهار کرد: تعطیلی کارخانه و عدم فروش محصولاتمان شاید به تعدیل نیرو بیانجامد. تاکنون تعدیل نداشته ایم و اگر دولت کمک نکند مجبور به این کار خواهیم شد.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی باید دولت از ورود پوشاک قاچاق جلوگیری کند، افزود با وجود مصوبه ای که مجلس در بحث مناطق ازاد شمال ‏کشور داده است، این مناطق مبانی اصلی ورود کالای قاچاق خواهند شد و صنعت پوشاک بیش از پیش متضرر می شود.

چگنی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه می دهد: در چنین وضع اسفناکی نیاز داریم که تامین اجتماعی و امور مالیات واحدهای تولیدی را کمک کنند و بخشودگی و فرصت هایی برایمان تعیین کنند.

این تولید کننده لرستانی خاطر نشان می کند: همچنین در وهله بعد دولت باید به بحث صادرات کمک کنند و با باز شدن گمرک ها، امکان صادرات محصولات کارخانجات به خوبی فراهم شود.‏

 

#اختصاصی_اتاق_لرستان