معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبارات روستایی این استان در سال گذشته جذب شد تا از واحدهای کوچک روستایی برای توسعه اقتصادی حمایت شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان ؛ اسد عبدالهی روز چهارشنبه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق لرستان برگزار شد اظهار کرد: صنایع و واحدهای اقتصادی لرستان به سه دسته تقسیم می‌شوند که برخی در زمان سیل، کرونا و تحریم خسارت دیدند، برخی دیگر ضرر نکردند و توسعه یافتند و بسیاری از صنایع و واحدها شرایط بینابین داشتند.

وی گفت: سال گذشته سال بسیار سختی برای واحدهای تولیدی بود اما اقدامات خوبی در لرستان رخ داد به نحوی که مینی پالایشگاه پلدختر توسط بخش خصوصی افتتاح شد و نیروگاه خرم آباد با چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره برداری رسید.

عبدالهی افزود: لرستان ظرفیت بالایی در بخش گیاهان دارویی دارد و همچنین آبیاری نوین در اراضی کشاورزی توسعه یافته و تنها پارسال در منطقه الشتر سه هزار هکتار آبیاری نوین صورت گرفت.

وی با بیان اینکه لرستان در بخش دامپروری توسعه یافته است ادامه داد: گاوداری ۲ هزار راسی خرم آباد افتتاح شد و فاز اول گاوداری ۶ هزار راسی دلفان اواخر فروردین ماه جاری با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بهره برداری می رسد.

عبدالهی اضافه کرد: ۶ کارخانه بزرگ داروسازی در لرستان وجود دارد و این استان یکی از قطب های خوب داروسازی کشور محسوب می شود.

وی اظهار کرد: کاتالیست پتروشیمی خرم آباد که خوراک پتروشیمی‌های کشور است، اکنون در حد تامین پتروشیمی خرم‌آباد می باشد و این واحد را از واردات بی نیاز کرده است اما باید حمایت شود و گسترش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: امیدواریم مشکلات عظیم خودرو، سیمان خرم آباد، فولاد ازنا و سامان کاشی بروجرد در۶ ماهه نخست امسال برطرف شود.

عبدالهی افزود: ۶۹ واحد تولیدی و صنعتی استان با ظرفیت ۵۰ درصد فعال و در تملک بانک هستند که تعدادی به مزایده گذاشته شده و خریداری ندارند اما بانک‌های دولتی و خصوصی در این راستا همکاری لازم را دارند و به تازگی هیچ واحدی توسط بانک‌ها تملک نشده است.