به گزارش روابط عمومی اتاق لرستان ؛ محمد خاکی در جلسه صبحانه کاری با حضور فعالان حوزه فناوری و شرکت های دانش بنیان استان که در اتاق لرستان برگزار شد اظهار کرد: اولین اتاق بازرگانی در کشور انگلستان بیش از 400 سال پیش شکل گرفت و بعدا در سایر کشورها ایجاد شد. در ایران نیز اتاق بازرگانی سابقه 140 ساله دارد که برای اولین بار در تبریز تشکیل شده و فلسفه شکل گیری این اتاق ها، دورهمی و اشنایی و آگاهی از خدمات و توانایی های یکدیگر و تلاش در راستای رسیدن به اهداف مشترک است.
رییس اتاق بازرگانی ،صنایع،معادن و کشاورزی لرستان ادامه داد: در دنیایی زندگی میکنیم که تغییرات بسیار سریع اتفاق میفتد و تکنولوژی و فناوری دائما در حال بروزرسانی است. بیان مشکلات مسائل و راهکارها توسط فعالان حوزه فناوری بسیار با اهمیت است و باعث می شود موانع تسهیل شود.
خاکی با اشاره به ظرفیت های اتاق بازرگانی از طریق شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، یادآور شد: ما روزانه شاهد تغییر ایین نامه ها و بخش نامه ها هستیم و دهها هزار قانون و آیین نامه و بخش نامه وجود دارد که در تضاد و پارادوکس با همدیگرند و ما باید کلی انرژی بگذاریم که قوانین مخل کسب و کار را احصا و در جهت رفع آنها تلاش کنیم.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن لرستان خاطر نشان کرد: همکاران ما در اتاق بازرگانی از صاحبان کسب و کار انتظار دارند که اطلاعات لازم در خصوص قوانین مخل کسب و کار را در اختیارمان بگذارند تا بتوانیم تمام تلاشمان را برای رفع آنها انجام دهیم.
وی گفت: راه توسعه کشور از مسیر فناوری است و نیاز است ما هم در این جهت گام برداریم و مشکلات سر راهمان را شناسایی و رفع کنیم.
خاکی افزود: دشمنان اصلی اتحاد و همبستگی، ارتباطات و گفت و شنود ضعیف، بدگویی و سخن چینی، اختلافات حل نشده، تایید و پذیرش بی کفایتی ها و نبود هدف مشترک هستند که از شکل گیری یک تشکل قوی جلوگیری میکند و باید از اینها پرهیز کنیم. برنامه هفتم توسعه با 6 برنامه قبلی همخوانی ندارد که مسیر این برنامه برخلاف برنامه های قبلی است و این موضوع را مرتبا به دولت گوشزد کرده ایم.