به گفته سلاح ورزی، کمک به آسیب دیدگان سیل لرستان از سوی اتاق بازرگانی لرستان در 3 مرحله شامل مرحله اول، تهیه و تامین اقلام ضروری و تجهیزات مدارس مرحله دوم، تهیه بسته‌های لوازم‌خانگی برای سیل‌زدگان و مرحله سوم، جمع‌آوری اطلاعات خسارات وارد شده به واحدهای تولیدی و صنعتی و ارائه به دولت انجام خواهد شد.

رئیس اتاق لرستان ضمن تشریح اقدامات انجام‌شده از سوی این اتاق برای کمک به سیل‌زدگان استان لرستان، تاکید کرد: تهیه اقلام ضروری مردم و تامین تجهیزات مدارس اولویت اتاق خرم‌آباد برای کمک به سیل زدگان است.

حسین سلاح ورزی رئیس اتاق بازرگانی لرستان در گفت‌وگو با «پایگاه خبری اتاق ایران» بابیان این نکته که بارش‌های اخیر استان لرستان، بیش از 3 برابر میانگین بارش‌های استانی است، گفت: متأسفانه همین امر منجر به بروز سیلاب در این استان از آغاز سال جدید شد که بیشترین خسارت هم به بخش‌های جنوبی استان واردشده است و در جریان همین سیلاب تعداد زیادی از واحدهای صنعتی استان لرستان آسیب دیدند.

سلاح ورزی در توضیح کمک‌های اتاق لرستان به سیل‌زدگان این استان افزود: از همان روزهای آغازین جاری شدن سیل در استان، با تشکیل ستاد ویژه‌ای در اتاق خرم‌آباد تلاش شد تا در چند مرحله و در حد وسیع کمک‌رسانی انجام شود؛ در همین راستا با هماهنگی‌های صورت گرفته ظرف مدت کوتاهی اقلام ضروری سیل‌زدگان ازجمله وسایل بهداشتی، مواد غذایی، پتو و .. تهیه به افراد آسیب‌دیده تحویل داده شد.

به گفته حسین سلاح ورزی تشکیل گروه ویژه‌ای از رانندگان حرفه‌ای خودروهای آفرود به‌منظور دسترسی به مناطق صعب‌العبور دیگر اقدامی بود که در همان روزهای آغاز جاری شدن سیل در لرستان، با هماهنگی اتاق خرم‌آباد صورت گرفت.

سلاح ورزی از کلیه فعالان و تشکل‌های اقتصادی خواست تا هرگونه کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به اتاق لرستان ارسال کنند تا بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از سوی این اتاق، به افراد نیازمند تعلق بگیرد.

سلاح ورزی با اشاره به اقدامات در نظر گرفته‌شده برای فاز دوم کمک‌ها به سیل‌زدگان لرستان تصریح کرد: طی همکاری‌های انجام‌شده با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و همچنین مؤسسات خیریه‌ای، تهیه بسته‌های از لوازم‌خانگی برای سیل‌زدگان و همچنین بازسازی مدارس در دستور کار اتاق خرم‌آباد قرارداد که گزارشات مربوط به این اقدامات پس از انجام کار، اطلاع رسانی خواهد شد.

او همچنین با تأکید بر این نکته که وقوع سیلاب از روزهای ابتدایی سال 98، منجر به توقف تولید واحدهای صنعتی شد، افزود: اتاق لرستان در نظر دارد در مرحله اول اطلاعات جامع این واحدهای صنعتی و میزان خسارات واردشده را محاسبه و اعلام کند تا در مرحله دوم با همکاری وزارت کار، وزارت صنعت ، سازمان مالیات و دستگاه‌های خدمت‌رسان، به عنوان نماینده فعالان اقتصادی، مسائل مربوط به تأمین اجتماعی، بخشش مالیات، تسهیلات بانکی، آب، برق و گاز را پیگیری کند.

رئیس اتاق لرستان تأکید کرد که تهیه اقلام ضروری و تأمین تجهیزات مدارس از اولویت‌های استان سیل‌زده لرستان است.

 

 

 

 

حضور خودروهای آفرود با همکاری اتاق خرم‌آباد برای کمک به مناطق صعب‌العبور سیل زده استان لرستان