استاندار لرستان گفت: آمارهای منتشر شده از نرخ بیکاری استان واقعی نیست و برای دسترسی دقیق، نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی نسبت به ثبت اطلاعات اشتغال در سامانه هستیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق لرستان ؛ سید موسی خادمی روز چهارشنبه 27 اسفندماه 99 در جلسه مشترک شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان در اتاق بازرگانی اظهار کرد: سالی که گذشت یکی از سال های پیچیده و پر مشکل برای اقتصاد بود که تحریم و کرونا می توانست این مشکلات را بیشتر کند اما با تلاش و پیگیری های مصمم مسئولان، مشکلات کنترل و بخشی از نیازهای عمده کشور تامین شده است.
وی ادامه داد: در سال ۹۷ قرار شد بخشی از اعتبارات صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانکها تلفیق شود و حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان برای اشتغال روستایی و عشایری اختصاص یابد که این عدد به صورت کامل محقق نشد.
وی گفت: اما آنچه که به استان لرستان تخصیص داده شد عدد خوبی بود که بعدها یک اعتبار دیگر با عنوان سیل به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان به آن اضافه شد.
استاندار لرستان ادامه داد: پرداخت وام به مشاغل خرد، تجربه موفقی نبوده و در سالیان گذشته عدهای معتقد بودند که بیکاران به بیکاران بدهکار تبدیل شده اند اما گزارش ها نشان می دهد که این مرحله از پرداخت تسهیلات روستایی به دلیل اعمال نظارت ها به خوبی پیش می رود.
خادمی با بیان اینکه آمارهایی که از نرخ بیکاری استان منتشر می شود قابل اعتماد نیست تصریح کرد: باید در سامانه اشتغال،مرحله به مرحله دریافت تسهیلات و حتی میزان اشتغال واحدهای تولیدی ثبت شود که بتوان به صورت ماهیانه به این اطلاعات دسترسی داشت.
وی ادامه داد: در این راستا دستگاههای اجرایی باید همکاری لازم را داشته باشند و اطلاعات را در اختیار سامانه قرار دهند تا بتوانیم آمارهای واقعی را رصد کنیم.
وی گفت: گزارشی از اعتبارات و تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری استان مطرح شده که نشان می دهد بیش از ۹۰ درصد طرح هایی که تسهیلات به آنها پرداخت شده در زمینه اشتغالزایی است.
خادمی همچنین با اشاره به رونمایی از سند توسعه اجتماعی استان در این جلسه گفت: تلاش می کنیم اعتبارات لازم برای اجرای این سند در سال ۱۴۰۰ اخذ شود.
ثبت ديدگاه