به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان، علی باقر طاهری نیا در همایش رهیافتی نو برای توسعه استان که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد اظهار کرد: دغدغههای بشر در طول زمان به دو دسته فرازمانی و فرامکانی تقسیم شدهاند.
معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان کشور ادامه داد: دغدغههایی که اختصاص به نسل، تاریخ و جغرافیای خاصی ندارد. این دغدغهها همواره وجود داشته و خواهند داشت.
طاهری نیا اضافه کرد: از جمله این دغدغهها پیشرفت است. همه ملتها در گذر زمان دغدغه پیشرفت، عدالت و آزادی، رفاه و تعالی داشتهاند؛ این دغدغه اختصاص به نسل، تاریخ یا زمان خاصی ندارد.
وی یادآور شد: حتی شکوههای شکاف بین نسلی نیز اختصاص به نسل خاصی ندارد.
وی افزود: اندیشه اندیشمند معاصر امام موسی صدر، انسان مضطرب معاصر دغدغههای ثابتی ندارد که این دغدغههای ثابت انحصار به تاریخ یا جغرافیای خاصی ندارند.
طاهری نیا خاطر نشان کرد: من و همه شماها در رقابت صنعتیشدن و رقابت کسب منفعت بیشتر به ماشینی تبدیل شدهایم که اقتصاد را حرف اول و آخر برای خود میدانیم، اما قصه چیز دیگری است.
معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان کشور با طرح این سوال که مگر میشود کسی که شخصیت تکامل یافته ندارد، شخصیت بزرگ و جهانی ندارد، توسعه ایجاد کند، یادآور شد: هرگز چنین ممکن است. انسان توسعهیافته میتواند توسعه ایجاد کند.
وی افزود: انسان توسعه یافته کسی است که مجرب، مسلط، مدبر و مدیر است.
طاهری نیا یادآور شد: اندیشمندان عرصه توسعه، انسان توسعهیافته را با سه عنصر جامعنگری، جهاننگری و جمعنگری میشناسند.
ثبت ديدگاه