به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان، محمد خاکی در دیدار با مدیر شعب بانک ملی لرستان ضمن تاکید بر عملکرد مثبت بانک ملی در استان و جلب اعتماد مردم و مسوولان، اظهار داشت: این بانک بیشترین حجم همکاری با صنعتگران و فعالان حوزه اقتصادی را داشته و امیدوار هستیم این روند در استان ادامه یابد.
رییس اتاق بازگانی،صنایع،معادن و کشاورزی لرستان با اشاره به سیاست‌های انبساطی و انقباضی بانک مرکزی و وجود فراز و نشیب‌هایی در پرداخت تسهیلات به فعالان اقتصادی، افزود: از بانک‌های استان انتظار می‌رود با توجه به شرایط روز و وضعیت موجود با دریافت‌کنندگان تسهیلات تا حد ممکن کنار بیایند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان یکی از مشکلات حوزه اقتصادی را عدم پرداخت تسهیلات مورد نیاز در زمان مورد انتظار دانست و عنوان کرد: متاسفانه مدت زمان بررسی و روند پرداخت تسهیلات نیز بسیار طولانی است و این موضوع ممکن است فرصت‌های بدست آمده برای فعالان اقتصادی را از بین ببرد.
وی ادامه داد: ما به دنبال تامین مالی فعالان اقتصادی از طریق منابع غیربانکی هستیم، زیرا با فشار زیاد روی بانک‌ها ممکن است منابع در جای خودش مصرف نشود و بیشتر جنبه تکلیفی پیدا کند.
خاکی گفت: در صورت هزینه تسهیلات بانکی در بخش دیگر انحرافات تسهیلات بانکی افزایش می‌یابد و در چنین شرابطی فعالان حوزه اقتصاد به هدف و مقصود خود نمی‌رسند.
وی از پیگیری موضوع رفع محدودیت اوراق گام خبر داد و افزود: این اوراق از طریق وزارت اقتصاد پیگیری می‌شود و از طرف دیگر به دنبال تحقق اوراق تام از طریق ایدرو و ایمیدرو نیز هستیم.
غلامحسین کریمی مدیر امور شعب بانک ملی لرستان نیز در ادامه این دیدار با بیان اینکه بانک ملی همدل و همراه با طرح‌ها و پروژه‌های دولتی و فعالان اقتصادی است، اظهار داشت: بانک ملی واحدهای تولیدی را حمایت می‌کند و در استان لرستان 62 درصد فعلیت‌های اقتصادی را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه تمام منابعی که در لرستان جذب می‌شود منابع آزاد هستند، افزود: بیش از 50 درصد این منابع به سمت تسهیلات تکلیفی تحقق پیدا کرده است.
مدیر امور شعب بانک ملی لرستان با اشاره به اینکه استان دارای 110درصد افزایش بهره‌وری منابع بانکی است، عنوان کرد: این موضوع مورد قبول نیست اما بعضی مواقع ما دستخوش شرایط می‌شویم و اکنون شرایطی در استان اقتضا می‌کند که ما ریسک کنیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه 20 تا 25 درصد منابع ما در استان در بحث مطالبات است، گفت: تسهیلات باید به تولیدکننده واقعی که باعث ایجاد اشتغال پایدار و سرمایه در استان است پرداخت شود.