«همایش وحدت اسلامی، تجارت و توسعه لرستان» در خرمآباد برگزار شد
با هدف معرفی فرصت های سرمایهگذاری و مزیتهای صادراتی لرستان و با حضور تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران کشورهای اسلامی، صبح امروز شنبه بیستم دیماه «همایش وحدت اسلامی، تجارت و توسعه لرستان» در سالن آمفیتئاتر ساختمان سرپرستی بانک صادرات استان برگزار شد.
نماینده ولیفقیه در لرستان:
فضای سرمایهگذاری در لرستان مهیاست
نماینده ولیفقیه در لرستان در این همایش که مدیران دولتی و بخش خصوصی استان نیز در آن حضور داشتند، با تأکید بر اینکه فضای مناسب سرمایهگذاری در استان مهیاست، اضافه کرد: با تلاش جمعی مسئولان بستر مطلوبی برای حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی در لرستان فراهم آمده است.
به گزارش روابطعمومی اتاق خرمآباد، حجتالاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی در «همایش وحدت اسلامی، تجارت و توسعه لرستان» به توانمندیهای استان اشاره کرد و گفت: این استان جزو استانهای امن کشور به شمار میآید که این امر شرایط حضور سرمایهگذران مختلف را مهیا کرده است.
وی همچنین از ظرفیتهای گردشگری، صنعتی و نیروی انسانی متخصص به عنوان دیگر توانمندیهای لرستان نام برد.
خطیب جمعه خرمآباد در بخش دیگری از سخنان خود از احسان کردن به عنوان فلسفهی برپایی همایش وحدت اسلامی، تجارت و توسعه لرستان یاد کرد و خطاب به سرمایهگذاران حاضر در این همایش گفت: ثروتتان را در خدمت مردم و تولید قرار بدهید، احسان کنید؛ چرا که پروردگار نیز به شما احسان کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین میرعمادی بر لزوم داشتن انگیزهی الهی در استفاده از سرمایههای خدادادی تأکید کرد و بیان داشت: برای استفاده از سرمایهها تنها انگیزه مادی نباید ملاک باشد بلکه باید با انگیزه معنوی در این مسیر گام برداشت.
وی؛ فضای امروز لرستان را فضای وحدت، یکپارچگی و انسجام برشمرد و افزود: مردم و مسئولان این استان به دنبال خدمت هستند.
استاندار لرستان:
لرستان یکی از ثروتمندترین استانهای کشور
استاندار لرستان نیز در این همایش گفت: لرستان یکی از ثروتمندترین استانهای کشور است و به همین علت بهشت گمشدهی سرمایهگذاران نیز محسوب میشود.
هوشنگ بازوند با اشاره به جمعیت 8/1 میلیون نفری لرستان اظهار داشت: این استان از موقعیت راهبردی مناسب برخوردار است و فاصلهی چندانی با پایتخت ندارد.
وی ادامه داد: وجود آب و هوای چهار فصل یکی از ویژگیهای لرستان است که همین امر برای گردشگری و کشاورزی ظرفیت مناسبی ایجاد کرده است.
استاندار لرستان با بیان اینکه این استان از شرایط مساعد کشت گلخانهای نیز برخوردار است، یادآور شد: لرستان رتبهی اول حبوبات، رتبهی اول معادن سنگ و رتبهی سوم انجیر سیاه در کشور را داراست.
بازوند اضافه کرد: همچنین لرستان با دارا بودن 6 میلیون رأس دام سبک و سنگین ظرفیت مناسبی برای ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی و دامی فراهم کرده است.
وی تولید سالیانه عسل در لرستان را 2 هزار تن اعلام کرد و گفت: مقام اول تولید ماهیهای سردابی بعد از استانهای ساحلی به لرستان اختصاص دارد.
استاندار لرستان این استان را سرزمین مفرغ دانست و اذعان کرد: لرستان با دارا بودن 2500 جاذبه گردشگری، تاریخی و طبیعی به پایتخت پُلهای تاریخی ایران شناخته میشود.
بازوند در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لرستان رتبه اول معادن سنگ کشور را داراست و با ظرفیت بالای خود توانسته است 22 درصد بازار سنگهای تزئینی و 3 درصد بازار جهانی این محصول را به خود اختصاص دهد.
وی یادآور شد: لرستان با تولید سالانه ۱۲ میلیون مترمربع سنگ ساختمانی رتبه دوم را داراست.
استاندار لرستان به برخی پیشنهادات برای قرارگیری در دستورکار کمیته اقتصادی تجار و بازرگانان جهان اسلام برای سال ۲۰۱۵ اشاره کرد و گفت: برگزاری تورهای بینالمللی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری استان از جمله این پیشنهادات و مطالبات است.
بازوند همچنین از برگزاری هفته فرهنگی لرستان در دیگر کشورها و استفاده از ظرفیت سفارتخانهها برای معرفی لرستان و جذب سرمایهگذار تأکید کرد.
مدیرکل اکتشاف وزارت نفت:
استقبال شرکت ملی نفت ایران از سرمایهگذاری در لرستان
مدیرکل اکتشاف وزارت نفت نیز گفت: ما پذیرای سرمایهگذاران داخلی و خارجییی هستیم که لرستان را برای سرمایهگذاری انتخاب میکنند.
قلاوند ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی مطلوب لرستان، ما آمادگی داریم همه سرمایهگذارانی که از سرمایهی خوبی برخوردارند را به معاون وزیر در امور سرمایهگذاری وزارت نفت معرفی کنیم.
وی از وجود 34 طاقدیس در لرستان خبرداد و گفت: همهی این طاقدیسها باید مورد بررسی قرار بگیرند که تا به حال توانستهایم 8 مورد آنها را حفاری کنیم.
مدیرکل اکتشاف وزارت نفت افزود: همچنین از این تعداد طاقدیس حفاریشده، دو طاقدیس نفتی و مابقی گازی بودهاند.
قلاوند به انجام مطالعات پایه زمینشناسی در لرستان اشاره و اعلام کرد: ۸۵ درصد مطالعات زمینشناسی لرستان توسط مدیریت اکتشاف به اتمام رسیده و نقشههای زمینشناسی این استان نیز تهیه شده است.
وی از مذاکره با ۱۸ شرکت نفتی دنیا در رابطه با بلوکهای اکتشاف و توسعه نفتی خبر داد و گفت: از این تعداد، دو شرکت آسیایی و ۱۶ شرکت نیز اروپایی هستند.
سرمایهگذار عربستانی مجتمع کشت و صنعت خرمآباد:
امکانات موجود لرستان چشمگیر است
سرمایهگذار خارجی کشت و صنعت لرستان نیز در این همایش گفت: امکانات موجود لرستان چشمگیر است.
عبدالله الحی از همبستگی و همدلی مردم و مسئولان لرستان به منظور توسعهی همهجانبه استان یاد کرد و افزود: اجرای پروژههای سرمایهگذاری نشاندهندهی دلسوزی فراوان استاندار در خصوص بالا بردن سطح رفاه و پیشبرد روند سرمایهگذاری همهجانبه در استان است و در کمتر کشوری من شاهد آن بودهام.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور:
زمین و معافیت عوارض شهرداری به سرمایهگذاران ساخت هتل در لرستان اختصاص میدهیم
معاون رییسجمهور نیز در این همایش گفت: به سرمایهگذارانی که به ساخت هتل در لرستان تمایل دارند، زمین و عوارض شهرداری رایگان تعلق میگیرد.
سلطانی اعلام کرد: هماکنون در کشور 1100 هتل و مرکز اقامتی وجود دارد که از این تعداد تنها 130 هتل، چهار و پنج ستاره هستند.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: با برنامهریزیهای صورت گرفته مقرر شده تا 11 سال آینده، چهارصد هتل چهار و پنج ستاره در کشور ساخته شود و تعداد گردشگران نیز به 20 میلیون نفر برسد.
سلطانی با ابراز امیدواری از اینکه لرستان در احداث هتل سریعتر از سایر استانها عمل کند، ادامه داد: به منظور احداث هتل و پروژههای گردشگری، لرستان را در پرداخت تسهیلات ارزان قیمت صندوق توسعه ملی در اولویت قرار میدهیم.
ثبت ديدگاه