از فعالیت کانون زنان بازرگان استان حمایت میکنیم
اعضای هیأت مدیره کانون زنان بازرگان استان با مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد؛ مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان در این دیدار گفت: از فعالیت کانون زنان بازرگان لرستان حمایت میکنیم.
لیلا سلاحورزی با بیان اینکه تشکیل کانون زنان بازرگان در لرستان کار ارزشمندی است، تصریح کرد: توانمندسازی بانوان از مهمترین اهداف تشکیل این کانون است که امیدواریم با تعامل، همدلی و همزبانی دو جانبه بتوانیم مسیر پیشرفت را برای زنان لرستانی فراهم آوریم.
وی با تأکید بر اینکه زنان لرستان شایستگیهای فراوانی دارند، اضافه کرد: اگر مشکلات زنان فعال اقتصادی را مرتفع نماییم میتوانیم شاهد رشد و تعالی آنها در تمامی عرصهها باشیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان در تکمیل سخنان خود گفت: نقش زنان برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار بر کسی پوشیده نیست. در این میان زنان و جایگاه آنان در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی – اجتماعی خانواده حکایت دیگری دارد.
سلاحورزی افزود: این گروه از افراد نظام اجتماعی در تمامی ابعاد زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی حضوری گسترده و مؤثر دارند؛ اما متأسفانه تلاشهای آنان همواره نادیده انگاشته شده و از حداقل حقوق مادی و معنوی برخوردار میباشند.
وی ادامه داد: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با اشراف به این موضوع تلاش میکند با همکاری کانون زنان بازرگان استان و بر مبنای اصول نظریه توانمندسازی، تمام سعی خود را برای پر کردن شکافهای جنسیتی میان مردان و زنان در شاخصهای اقتصادی، آموزشی، سیاسی، بهداشت و امید به زندگی در این استان ایفا نماید.
رییس کانون زنان بازرگان لرستان:
فعالیتهای غیر رسمی زنان فعال اقتصادی استان در این کانون یکپارچه میشود
سمیه مهرابنیا، رییس کانون زنان بازرگان لرستان که در این جلسه سخن میگفت، یکپارچه شدن فعالیتهای غیر رسمی زنان فعال اقتصادی را یکی از مزیتهای تشکیل این کانون برشمرد.
مهرابنیا؛ کانون زنان بازرگان را پایگاه تخصصی حوزه بانون در فعالیتهای اقتصادی و حوزه کسب و کار توصیف و اضافه کرد: وظیفهی این کانون بررسی و رسیدگی به مشکلات جمعیت هدف، سرو سامان بخشیدن به این حوزه، ارتقاء حضور زنان در امور اقتصادی و توانمندسازی بانوان جهت ورود به عرصه فعالیتهای تجاری – صنعتی، تولیدی و خدماتی است.
وی در ادامه به مشکلات پیش روی زنان فعال اقتصادی در استان لرستان اشاره و تصریح کرد: عدم توانایی در تأمین سرمایه و منابع مالی سبب شده است بانوان لرستانی نتوانند طرح و ایده خود را عملیاتی کنند.
رییس کانون زنان بازرگان لرستان اعلام کرد: هم اکنون 180 نفر از بانوان هماستانی کارت عضویت اتاق بازرگانی دارند که از این تعداد تنها 45 نفر فعال هستند.
مهرابنیا از مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان خواست بانک اطلاعاتی بانوان کارآفرین استان را در اختیار اعضای هیأت مدیره کانون زنان بازرگان قرار دهد.
وی در ادامه خطاب به لیلا سلاحورزی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: همکاری دو جانبهی کانون زنان بازرگان لرستان با این اداره کل موجب عملیاتی شدن اهداف که همان توانمندسازی بانوان است میشود.
گفتنی است اعضای هیأت مدیره کانون زنان بازرگان لرستان در این دیدار خواستار برگزاری همایش بانوان بازرگان لرستان با همکاری امور بانوان و خانواده استانداری لرستان شد که سلاحورزی با این پیشنهاد موافقت کرد و مقرر شد تا قبل از پایان سال جاری این همایش با دعوت از رؤسای کانون زنان بازرگان استانهای همجوار و همچنین زنان کارآفرین کشوری برگزار شود.
ثبت ديدگاه