به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی لرستان ؛ هادی جوهری بعد از جلسه با فعالان اقتصادی لرستان اظهار کرد: ایجاد اشتغال در مناطق محروم از جمله رسالت‌های بنیاد برکت است که امسال با توجه به وقوع سیل در برخی استان‌ها این مهم با اولویت مناطق سیل‌زده انجام می‌شود.

عضو هیات مدیره بنیاد برکت خاطرنشان کرد: امروز به منظور انجام اقدامات حمایتی و تسهیلاتی جلسه‌ای با حضور فعالان اقتصادی و کارآفرینان لرستانی در اتاق بازرگانی لرستان برگزار و منجر به اولویت‌بندی برای کمک بنیاد به شهرهای سیل‌زده این استان شد.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت از ایجاد 10 هزار فرصت شغلی طی سال جاری در استان‌های سیل‌زده کشور خبر و ادامه داد: سهم لرستان از این تعداد فرصت شغلی بیش از 3 هزار مورد است.

وی با بیان اینکه در بنیاد برکت با سه مدل از بنگاه‎های اقتصادی و بخش خصوصی حمایت میکنیم، ادامه داد: اولین مدل حمایتی ما از واحدهای تولیدی و صنعتی، بنگاه محوراست که با شرکت‎ها مشارکت می‎کنیم و حداقل 49 درصد سهم ما و 51 درصد سهم بنگاه است و طی یک دوره 3 تا 5 ساله سهم خود را خارج می‎کنیم تا 150 میلیارد تومان می‎توانیم طرح مشارکتی با شرکت‎های کوچک و متوسط داشته باشیم.

جوهری اضافه کرد: مدل دوم حمایت‎های ما بصورت اجتماع محور بوده که برای راه‎اندازی کسب و کارهای خرد و اشتغال محور در روستاها است بدین ترتیب که یکسری رسته‎های کسب و کار را در روستاها مشخص می‎کنیم و به آنها وام سبک داده می‎شود و با آموزش‎هایی که به متقاضیان می‎دهیم برای این روستاییان اشتغال ایجاد می‎شود. در این خصوص 18 هزار طرح اشتغالزایی را برنامه داریم که اجرایی کنیم که 10 هزار مورد از آن در مناطق سیل‎زده ایجاد می‎شود. سقف این تسهیلات در سالجاری بین 30 تا 35 میلیون تومان است.

وی گفت: سال گذشته بنیاد برکت 10 هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی را ایجاد کرده است. امسال تعداد بیشتری از سال گذشته را اجرا خواهیم کرد.

جوهری گفت: مدل سومی که بنیاد برکت با آن اشتغالزایی ایجاد می‎کند، تسهیلات محور است یعنی با اعطای تسهیلات ارزان قیمت به شرکت‎ها و کارخانه‎هایی که در مناطق روستایی هستند، از آنها حمایت می‎کنیم. سقف این وام‎ها دو میلیارد تومان است. برای هر استان می‎توانیم بین 10 تا 15 میلیارد تومان تسهیلات قائل شویم.

جوهری اظهار داشت: بنا بر تاکید رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ، حضور و فعالیت بنیاد برکت در مناطق سیلزده به صورت مستمر و با فعالیت بیشتر خواهد بود و همچنین تلاش می شود با هم افزایی طرح های بنگاه محور و اجتماع محور، زنجیره های تولید ایجاد شود.